fbpx

Zoom “2024 Magic”

Workshop-uri

Un Nou Început Plin de Iubire și Posibilități

Alăturați-vă unei experiențe unice în inima iernii! Participați la evenimentul Zoom „2024 Magic” alături de Mihaela Florea, un spațiu dedicat transformării personale și colective. Pe măsură ce anul nou se apropie, haideți să ne unim forțele și intențiile pentru a crea un an 2024 plin de magie, iubire și realizări.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a petrece împreună 90 de minute de inspirație, meditație și planificare strategică. Vom explora tehnici de manifestare, vom împărtăși vise și obiective, și vom stabili intenții clare pentru un nou început vibrant.

Ce vă oferă acest eveniment:

  • Ghidare și Suport: Mihaela Florea va fi alături de voi pentru a vă oferi ghidare și suport în stabilirea și manifestarea intențiilor voastre.
  • Comunitate: Alăturați-vă unei comunități de oameni gata să împărtășească și să se susțină reciproc în călătoria lor.
  • Energie și Inspiratie: Fiecare moment al întâlnirii noastre va fi încărcat cu energie pozitivă și inspirație pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim în anul ce vine.

 

Încheiem anul 2023 cu recunoștință și deschidem poarta către 2024 cu entuziasm și speranță. Fie că sunteți la începutul drumului personal sau căutați să adânciți practicile existente, acest eveniment este o oportunitate perfectă de a vă conecta și de a vă seta pe un traiector pozitiv.

Rezervați-vă locul acum! Să ne unim pentru a manifesta un 2024 MAGIC și plin de iubire!

Data și Ora: 29 Decembrie, ora 19:00
Durată: 90 de minute
Preț: 299 lei

Date de plata:

Cont : RO24 INGB 0000 9999 1488 1249

AUTHENTIC YOU S.R.L. Strada Strada CILNICELULUI, Nr 19B

Înscriere Zoom

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Pentru a te asigura că magia și intențiile stabilite în cadrul evenimentului „2024 Magic” se materializează în realitate, îți oferim un instrument esențial: un Workbook Personalizat care va servi drept companion și ghid pe tot parcursul anului viitor.

 

Ce Vei Găsi În Acest Workbook:

Ghidaj Lunar:

Pentru fiecare lună din 2024, vei avea un set de reflecții, sfaturi și direcții specifice. Acesta va acționa ca un far călăuzitor, ajutându-te să navighezi prin provocări și să maximizezi perioadele de creștere.

Pași și Consecvență:

Înțelegem că pentru a manifesta visele în realitate sunt necesari pași concreți și consecvență. Workbook-ul include planuri de acțiune și metode pentru a-ți păstra angajamentul față de obiectivele tale.

Afirmații Corecte și Personalizate:

Pentru a-ți alinia gândirea și emoțiile cu energia fiecărei luni, îți oferim afirmații pozitive și încurajatoare, concepute pentru a-ți întări setarea mentală și pentru a-ți susține progresul.

Sincronizare cu Energiile Lunare:

Fiecare lună vine cu propriile sale energii și oportunități. Workbook-ul te va ajuta să te aliniezi cu acestea, oferindu-ți perspectiva și adaptabilitatea necesară pentru a profita la maximum de fiecare moment.

 

Prin acest Workbook, îți propun nu doar un ghid, ci un partener în călătoria ta de-a lungul anului 2024, asigurându-te că fiecare intenție stabilită la evenimentul nostru devine un pas concret spre realizarea viselor tale.

Cu reflecții profunde, direcții clare, și suport constant, ești pe drumul cel bun spre un an magic și plin de realizări!

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics