fbpx

Workshop „Vindecă-ți viața” 8 -10 iulie Văliug

Workshop-uri

Cu toții avem în viața noastră aspecte care ne nemulțumesc, dar cu toate astea, nu suntem condamnați să trăim așa. Schimbarea este posibilă!

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să accepte schimbarea în viața lor am organizat un workshop de trei zile în care vom învăța cum să aplicăm lecțiile valoroase din cea mai cunoscut carte „Poți să-ți vindeci viața” a celebrei autoare americane Louise Hay. Această carte a ajutat milioane de oameni să-și recapete liniștea, să sporească succesul și să redescopere puterea interioară. Louise Hay, a pus bazele gândirii pozitive, în care lucrezi pe 4 planuri: fizic, emoțional, mental și spiritual.

Pe parcursul celor trei zile vei experimenta o gamă largă de exerciții practice, individuale, în perechi și în grup, afirmații și vizualizări pozitive, lucru în oglindă și alte tehnici simple și distractive, pentru a crește stima de sine, a crește succesul și a redescoperi puterea pe care o ai în tine.

Va fi o experiență de neuitat creată pentru a învăța cum să gestionăm schimbările și emoțiile, relațiile cu ceilalți, iertarea, stima de sine și să ne creăm viața pe care ne-o dorim.

Workshop-ul va avea loc în perioada 8-10 iulie, într-o locație privată din frumoasa stațiune Văliug, la poalele Semenicului, în județul Caraș-Severin.

Veți beneficia de:

  • 3 zile activități de autocunoaștere, dezvoltare emoțională și vindecare de rănile trecutului;
  • 2 zile cazare
  • materiale de curs.

 

Preț: 1111 lei (loc în cameră dublă)

Mai multe informații și înscrieri la tel/whatsapp: 0723 580 091, email: contact@mihaelaflorea.ro sau accesând link-ul: Programs – Mihaela Florea. 

Înscriere curs

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics