fbpx

Tabără Puterea Gândurilor | 26 – 29 Octombrie, Brasov

Workshop-uri

Tabăra Puterea Gândurilor reprezintă un atelier special conceput pentru a vă oferi o oportunitate unică de a absorbi învățăturile fundamentale ale filozofiei Louise Hay. Aici, veți dezvolta o conștientizare profundă asupra credințelor negative, veți elibera emoții vechi, vă veți învăța să vă iubiți mai mult și veți practica tehnici esențiale pentru a schimba direcția vieții voastre.

Pe parcursul acestui atelier, veți fi înconjurat de indivizi cu viziuni similare și veți participa la activități revitalizante și vindecătoare, în timp ce vă conectați cu mediul înconjurător. Aceasta este o experiență de neegalat pe care o puteți oferi fie voi înșivă, fie unui prieten, deoarece vă pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a implementa schimbări blânde, dar profunde, către o viață mai fericită și mai împlinită.

Ce veți experimenta în cadrul acestui atelier?

 1. Exerciții de conștientizare – Aceste exerciții vă vor ajuta să vă conectați cu voi înșivă, să explorați convingerile și gândurile voastre și să înțelegeți ce vă servește și ce vă împiedică să evoluați.

 2. Lucrul cu copilul interior – Prin meditații ghidate, veți descoperi ce învățături aduce copilul mic din trecutul vostru în viața de astăzi.

 3. Conexiune minte-corp – Vă veți învăța să descifrați mesajele pe care corpul vostru vi le transmite, înțelegând legătura subtilă dintre minte și corp.

 4. Recunoștință – Veți învăța să apreciați binele deja existent în viața voastră, deschizându-vă astfel la primirea unor noi bucurii și realizări.

 5. Afirmații – Vă veți iniția în arta folosirii afirmațiilor care sunt autentice și relevante pentru voi.

Pentru cine este potrivit acest atelier?

 • Pentru oricine dorește să implementeze schimbări pozitive în viața lor.
 • Pentru cei interesați să-și îmbunătățească starea de sănătate și să se simtă mai bine în propriul corp.
 • Pentru cei care resimt că trecutul îi influențează negativ.
 • Pentru oricine se simte blocat în carieră, relații sau în viața în general.

Participând la această tabără, veți avea șansa de a experimenta schimbări puternice și de durată în încrederea în voi înșivă, stimă de sine, viața personală și profesională, și veți crește capacitatea de a vă realiza visele. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnim în această călătorie a transformării și descoperirii de sine.

Veți beneficia de:

 • 4 zile activități de autocunoaștere, dezvoltare emoțională și vindecare de rănile trecutului;
 • toate mesele incluse;
 • gustări;
 • materiale de curs.

Preț: 2222 lei (loc în cameră dublă)

Locatie: Brasov

Mai multe informații și înscrieri la tel/whatsapp: 0723 580 091, email: contact@mihaelaflorea.ro

Înscriere tabără

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics