fbpx

Tabără „Puterea Gândurilor” 10 – 13 Noiembrie | Stațiunea „Trei Ape”

Workshop-uri

Cu toții avem în viața noastră aspecte care ne nemulțumesc, dar cu toate astea, nu suntem condamnați să trăim așa. Schimbarea este posibilă!

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să accepte schimbarea în viața lor voi organiza o tabără de trei zile în care vom învăța cum să aplicăm lecțiile valoroase din cea mai cunoscut carte „Poți să-ți vindeci viața” a celebrei autoare americane Louise Hay. Această carte a ajutat milioane de oameni să-și recapete liniștea, să sporească succesul și să redescopere puterea interioară. Louise Hay, a pus bazele gândirii pozitive, în care lucrezi pe 4 planuri: fizic, emoțional, mental și spiritual.

Pe parcursul celor trei zile vei experimenta o gamă largă de exerciții practice, individuale, în perechi și în grup, afirmații și vizualizări pozitive, lucru în oglindă și alte tehnici simple și distractive, pentru a crește stima de sine, a crește succesul și a redescoperi puterea pe care o ai în tine.
Va fi o experiență de neuitat creată pentru a învăța cum să gestionăm schimbările și emoțiile, relațiile cu ceilalți, iertarea, stima de sine și să ne creăm viața pe care ne-o dorim.

Veți beneficia de:

– 4 zile activități de autocunoaștere, dezvoltare emoțională și vindecare de rănile trecutului;
– 3 nopți de cazare;
– toate mesele incluse;
– gustări;
– materiale de curs.
Preț: 2222 lei (loc în cameră dublă)

Mai multe informații și înscrieri la tel/whatsapp: 0723 580 091, email: contact@mihaelaflorea.ro sau accesând link-ul: Programs – Mihaela Florea.

Înscriere tabără

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics