fbpx

SERVICIUL RELATII CU CLIENTII

Modalitati de plata

Iti oferim momentan urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata online folosind cardul– Se poate efectua plata online folosind cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Mihaelaflorea.ro foloseste platforma  Netopia
 • Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).
  Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.
  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Netopia . Mihaelaflorea.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.
  Pe extrasul de cont va aparea tranzactia cu denumirea „mihaelaflorea”.
  Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare . Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
 • Locatia cursurilor va fi comunicata de catre organizator prin email si telefon cu o saptamana inainte de inceperea curusurilor
 • In cazul in care seminarul nu poate avea loc, taxa de inscriere va fi restituita in intregime.
 • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la informarea ca seminarul nu poate avea loc
 • Participantul poate trimite o persoana substitut (inlocuitor) pentru participarea la seminar fara nici un cost aditional. Obligatiile contractuale ale participantului raman neafectate.
 • In caz de anulare, fara un substitut, va fi retinuta taxa in intregime.
 • Pentru a putea participa la seminar e nevoie sa prezentati numarul de comanda si email-ul de confirmare

Livrare

 • Datorita faptului ca livrarea kit-urilor sa va face la curs, nu se va percepe nici o taxa de livrare. 

Schimburi & Returnari

Serviciile oferite consta in predarea de cursuri de specialitate, kitu-urile specificate sunt oferite cadou de catre organizator si nu se pot schimba sau returna.

Telefonul consumatorului – Infocons

021-9551 (linie telefonica cu tarif normal) – Se pot obtine informatii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamatie in atentia Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics