fbpx

Filozofia Louise Hay

Supranumită „cel mai apropiat lucru de un sfânt viu” de presa australiană, Louise Hay este cunoscută și ca unul dintre fondatorii mișcării de autoajutorare. 

Prima ei carte, Heal Your Body, a fost publicată în 1976, cu mult înainte să fie la modă să discute despre legătura dintre minte și corp. Revizuită și extinsă în 1988, această carte de succes a prezentat conceptele lui Louise oamenilor din 33 de țări diferite și a fost tradusă în 25 de limbi din întreaga lume.

Prin tehnicile de vindecare și filozofia pozitivă a lui Louise, milioane de oameni au învățat să creeze mai mult din ceea ce își doresc în viața lor – mai multă bunăstare în corpul, mintea și spiritul lor.

Louise Hay - Tehnici de vindecare și gândire pozitivă

Prin tehnicile de vindecare și filozofia pozitivă ale lui Louise, milioane de oameni au învățat cum să creeze mai mult din ceea ce își doresc în viața lor, inclusiv mai multă bunăstare în corpul, mintea și spiritul lor. Propria ei filozofie personală a fost făurită din educația ei chinuită. Copilăria ei a fost instabilă și sărăcită, iar anii adolescenței au fost marcați de abuzuri. Louise a fugit de acasă și a ajuns în New York City, unde a devenit model și s-a căsătorit cu un prosper om de afaceri. Deși părea că viața ei s-a întors, abia după ce căsătoria s-a încheiat, 14 ani mai târziu, a început cu adevărat vindecarea ei.

Louise a început ceea ce avea să devină munca ei de viață în New York City în 1970. Ea a participat la întâlniri la Biserica Științei Religioase și a început să se antreneze în programul ministerial. Ea a devenit un vorbitor popular la biserică și, în curând, s-a trezit consiliând clienți. Această muncă a înflorit rapid într-o carieră cu normă întreagă. După câțiva ani, Louise a compilat un ghid de referință care detaliază cauzele mentale ale afecțiunilor fizice și a dezvoltat modele de gândire pozitive pentru a inversa boala și a crea sănătate. Această compilație a stat la baza pentru Heal Your Body, cunoscută și sub denumirea de „cartița albastră”. Ea a început să călătorească prin Statele Unite, ținând prelegeri și facilitând ateliere despre a ne iubi pe noi înșine și a ne vindeca viețile.

Louise a reușit să-și pună în practică filozofiile atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Ea a luat în considerare alternativele la chirurgie și medicamente și, în schimb, a dezvoltat un program intensiv de afirmații, vizualizare, curățare nutrițională și psihoterapie. În șase luni, s-a vindecat complet de cancer.

În 1980, Louise s-a mutat înapoi în California de Sud natală și aici a început să-și pună pe hârtie metodele de atelier. În 1984, a fost publicată noua sa carte, You Can Heal Your Life. În ea, Louise explică modul în care credințele și ideile noastre despre noi înșine sunt adesea cauza problemelor noastre emoționale și a bolilor fizice și cum, folosind anumite instrumente, ne putem schimba gândirea și viața în bine.

You Can Heal Your Life a ajuns pe lista celor mai bine vândute New York Times și a rămas pe ea timp de 13 săptămâni consecutive. Peste 50 de milioane de exemplare din You Can Heal Your Life au fost vândute în întreaga lume. Douăzeci de ani mai târziu, datorită aparițiilor ei la emisiunea Oprah Winfrey, You Can Heal Your Life a fost din nou pe lista celor mai bine vândute New York Times. Prima dată în istoria publicației care s-a întâmplat!

În 1985, Louise a început faimosul ei grup de sprijin, „The Hayride”, cu șase bărbați diagnosticați cu SIDA. Până în 1988, grupul ajunsese la o adunare săptămânală de 800 de persoane și se mutase într-un auditoriu din West Hollywood. Încă o dată, Louise a început o mișcare de dragoste și sprijin cu mult înainte ca oamenii să înceapă să poarte panglici roșii la revere. În acest timp, ea a scris Cartea SIDA: Crearea unei abordări pozitive, bazată pe experiențele ei cu acest grup puternic.

Louise a înființat Hay House, Inc., o companie de editură de succes. Ceea ce a început ca o mică afacere în camera de zi a casei ei s-a transformat într-o corporație prosperă care a vândut milioane de cărți și produse în întreaga lume. Autorii Hay House includ mulți oameni de seamă în mișcarea de autoajutorare, printre care Dr. Wayne Dyer, Joan Borysenko și Dr. Christiane Northrup, printre alții. În plus, Fundația Hay este o organizație non-profit înființată de Louise care încurajează și sprijină financiar diverse organizații care furnizează hrană, adăpost, consiliere, îngrijire în hospice și bani celor cu SIDA, femei bătute și alte crize. Fundația va continua munca bună pe care Louise a început-o acum peste 30 de ani.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics