fbpx

Iubirea ca fundament – Construirea unei relații de cuplu fericite

Iubirea ca fundament - Construirea unei relații de cuplu fericite

Care sunt beneficiile acestui seminar

  • Înțelegerea Etapelor Satisfacției în Cuplu: Vei explora etapele evoluției unei relații de cuplu și vei identifica unde vă aflați în această călătorie, împreună cu pașii următori pentru îmbunătățirea relației voastre.
  • Construirea unei Relații Armonioase: Vei învăța tehnici practice și strategii pentru a construi și menține o relație armonioasă alături de partenerul de viață.
  • Înțelegerea Diferențelor dintre Femei și Bărbați: Vei descoperi diferențele psihologice și emoționale dintre femei și bărbați și vei învăța cum să îndeplinești mai bine nevoile și așteptările partenerului tău.
  • Asumarea Responsabilității Personale: Vei fi încurajat să îți asumi responsabilitatea pentru propriile sentimente și nevoi, promovând astfel o comunicare mai sinceră și autentică în cuplu.
  • Dezvoltarea Abilităților de Comunicare Deschisă și Vulnerabilă: Vei învăța tehnici și strategii pentru a comunica mai deschis și mai vulnerabil cu partenerul tău, consolidând astfel conexiunea emoțională în cuplu.
  • Gestionarea Conflictelor și Neînțelegerilor: Vei dobândi abilități practice pentru a gestiona conflictele și neînțelegerile în cuplu, transformându-le în oportunități de creștere și înțelegere reciprocă
  • Mentalitate și Abilități de Comunicare pentru o Relație Sexuală Excelentă: Vei explora aspectele psihologice și emoționale ale unei relații sexuale sănătoase și satisfăcătoare, și vei învăța cum să cultiviți o conexiune intimă profundă cu partenerul tău.
  • Definirea unei Viziuni Comune Asupra Viitorului: Vei fi ghidat să discutați și să stabiliți împreună o viziune comună asupra viitorului vostru ca și cuplu, consolidând astfel încrederea și angajamentul reciproc.

Durata: 3 ore

Locație: Zoom Online

Preț: 100 euro

Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de relaționare și să dezvolți relații mai sănătoase și mai fericite.

Ești într-o relație de cuplu de mulți ani și vrei să aduci prospetime și profunzime în legătura voastră.

Te afli la începutul unei relații și vrei să stabilești bazele unei legături puternice și sănătoase.

Ai o relație bună, dar vrei să explorezi și să atingi un nivel mai profund de conexiune și înțelegere reciprocă.

Te confrunți cu dificultăți și obstacole în relația ta și vrei să găsești soluții eficiente și durabile.

Ești o persoană singură și cauți o relație sănătoasă și împlinită și vrei să înveți cum să atragi și să menții un partener potrivit.

Ai trecut printr-un divorț și vrei să înveți din experiențele tale anterioare și să te pregătești pentru o relație nouă și mai satisfăcătoare în viitor.

Lucrezi ca și consilier sau antrenor și vrei să îți îmbunătățești abilitățile și cunoștințele pentru a oferi suport mai eficient și mai profund cuplurilor.

2 metode de a parcurge si participa la acest seminar

Participare ca și Cuplu

Este o experiență minunată să parcurgeți împreună acest program și să discutați și să decideți împreună cum să aplicați învățăturile în viața voastră de cuplu. Intenția mea este sǎ vǎ susțin aşa cǎ al doilea participant achită doar 50% din valoarea seminarului.

Participare Individuală

Uneori, unul dintre parteneri simte o dorință mai puternică de a își îmbunătăți relația, iar în acest caz, este posibil să alegeți să parcurgeți programul singur. Această opțiune nu numai că vă va oferi oportunitatea de a învăța și de a crește, dar vă va arăta și cât de mult poate influența o singură persoană relația de cuplu. Schimbarea pe care doriți să o vedeți în celălalt începe cu voi înșivă! Toate schimbările care au loc la nivel individual se vor reflecta în relația de cuplu. Partenerul tău va observa și va începe să reflecte aceste transformări, chiar dacă nu parcurge programul în același timp cu tine. Indiferent dacă alegeți să mergeți împreună sau să participați individual la program, beneficiile vor fi resimțite de amândoi. Acesta este un proces de creștere și evoluție personală care va aduce o nouă dinamică și profunzime în relația voastră.

NOTA

Dupa înscriere, cu 2 zile înainte de seminarul online din data de 27 Aprilie, vei primi pe e-mail un  ebook care conține tehnicile de lucru din cadrul seminarului și pe care ți-l poți tipări si folosi după seminar. Îmi doresc ca în timpul acestuia să fi prezent și să profiți la maxim de informațiile oferite și să te bucuri de experiența acestei călătorii. 

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics