fbpx

Iubire și Energie

Workshop-uri

* Începând cu data de 2 Februarie 2023* începem călătoria de 8 săptămâni in care împreuna cu o comunitate de oameni extraordinari transformam viața noastră!
Vei fi tu unul din acești oameni?

Îți vom arata cum sa îți transformi visele cele mai mari in realitate! Vei descoperii cum sa acționezi in concordanța cu energia universului și cum sa te folosești de uleiurile esențiale doTERRA * pentru a te conecta la aceasta energie, permițând lucrurilor bune sa curgă spre tine „ușor și natural”!

Îți dăm cheia pentru a face din 2023 cel mai împlinit an al tău de pana acum!

💫 Mihaela Florea este Trainer „Heal Your Life” licențiat Hay House
Professional Life Coach,
Consilier Dezvoltare Personală și antreprenor de peste 18 ani, este din Craiova, are o familie frumoasă și o căsnicie fericită de peste 20 de ani.

💫 Raluca Gheorghiu, aromaterapeut certificat Doterra!
Este din Timișoara, antreprenor si economist de profesie, consumator si builder doTERRA de aproape 5 ani. Datorita multiplelor beneficii pe care le-a simțit utilizând produsele doTERRA s-a decis să împărtășească cu toată lumea aceste daruri ale pământului. Are o echipa mare si frumoasă în multe orașe din țară și de peste hotare. Energia ei este debordantă și sper să vă molipsiți de la ea.

💫 Împreuna au creat cursul de 8 săptămâni IUBIRE ȘI ENERGIE unde ne vom întâlni o data pe săptămâna începând cu 2 Februarie ora 18:00 pentru aproximativ 2 ore în care îți vom arata cum sa îți transformi visele cele mai mari in realitate! Vei descoperii cum sa acționezi in concordanța cu energia universului și cum sa te folosești de uleiurile esențiale doTERRA * pentru a te conecta la aceasta energie, permițând lucrurilor bune sa curgă spre tine *ușor și natural!

Îți dam cheia pentru a face din 2023 cel mai împlinit an al tău de pana acum!
*Sper să te vedem acolo!*

Ai aici linkul de înregistrare, iar daca ești membru doTERRA beneficiezi de un cod de reducere!

Locurile sunt limitate, iar înregistrându-te acum ai locul asigurat. plus acces la informațiile care te pregătesc pentru schimbările extraordinare!

Înscriere eveniment

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics