fbpx

Despre mine

Cei care mă cunosc, știu despre mine că întotdeauna m-am ghidat după instinct. Am crezut întotdeauna că interiorul nostru are toate răspunsurile de care avem nevoie pentru a ne transforma viața în ceva extraordinar. În urmă cu un an, această convingere m-a îndemnat să caut răspunsuri profunde cu privire la mine însumi și la ceea ce pot realiza în viață. Pentru a face asta, am ales să urmez un curs cu o reputație deosebită, intitulat „Poți să-ți vindeci viața”. A fost primul pas pe drumul meu către autodescoperire și transformare.

Participarea la acest curs a fost mai mult decât o experiență – a fost o călătorie învățătoare și profundă spre interiorul meu. Am învățat atât de multe despre mine însămi și despre modul în care pot aduce schimbări pozitive în viața mea de zi cu zi. A fost o experiență care mi-a oferit conștientizări profunde și o nouă perspectivă asupra vieții.

Bine ați venit la „Heal Your Life” cu Mihaela Florea

Certificat de Hay House SUA

Explorează Puterea Transformării Personale

Fiecare gând pe care îl gândim este creativ. Fiecare gând pe care îl avem devine parte din viitorul nostru.

Pe măsură ce învățam și creșteam, am simțit dorința puternică de a împărtăși aceste învățăminte cu ceilalți. Am început să vreau să ajut persoanele din jurul meu să descopere aceleași instrumente minunate pe care le descoperisem eu. Această dorință de a sprijini și inspira alții m-a determinat să fac un pas înainte și să plec în Singapore pentru a învăța cum să ajut oamenii să-și îmbunătățească anumite aspecte ale vieții lor. Acolo, am avut onoarea să învăț de la cei care au fost apropiați de Louise Hay, care au lucrat îndeaproape cu ea și care continuă să trăiască în armonie deplină după filozofia ei. A fost o experiență extraordinară să învăț de la acești mentori inspirați și să descopăr adâncimea învățăturilor lui Louise Hay.

Cu mândrie pot spune că am terminat cu succes acest curs și acum sunt un trainer licențiat Hay House. Cu fiecare zi care trece, împărtășesc cu pasiune și iubire aceste învățăminte cu ceilalți, ajutându-i să-și transforme viețile și să descopere puterea vindecătoare a gândirii pozitive și a iubirii de sine.

Trăim într-o perioadă în care lumea se confruntă cu provocări majore, uneori aparent imposibile, precum pandemia Covid și războiul din Ucraina. Este esențial să învățăm să ne cunoaștem limitele, să rămânem pozitivi și sănătoși, și să ajutăm și alții să facă la fel.

În calitate de Teacherr "Heal Your Life"

Voi face tot posibilul să vă fac zilele mai bune cu sfaturi, cu afirmații pozitive și cu învățăminte pe care le-am acumulat în această călătorie a mea.

Vă aștept cu brațele deschise la cursurile mele, unde putem împreună să descoperim puterea de a ne vindeca viețile și de a crea lumina în mijlocul întunericului.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics