fbpx

Curs Oficial LOUISE HAY | POȚI SĂ-ȚI VINDECI VIAȚA

Workshop-uri

Există o legătură clară între felul în care creierul tău gândește și felul în care corpul tău se simte. La fel cum vă puteți folosi corpul pentru a vă reduce suferința psihologică, vă puteți folosi și mintea pentru a vă îmbunătăți corpul.

Pur și simplu schimbarea modului în care gândești și preluarea controlului asupra a ceea ce îți ocupă mintea, îți poate îmbunătăți sănătatea fizică și bunăstarea. În timp ce gândirea pozitivă te ajută să te vindeci deoarece o mentalitate sănătoasă este o componentă cheie a unui corp sănătos.

Dacă vrei să afli cum influențează gândirea starea fizică sau dacă procesele mentale îți pot influența sănătatea, cursul „Poți să-ți vindeci viața” te ajută să găsești un răspuns experimentând și descoperind cu propriile simțuri adevărul.

Vei descoperi o serie de metode și tehnici dezvoltate de cunoscută autoare americană Louise L. Hay și explicate în cartea „Heal Your Life” care a devenit dintr-un best-seller baza unei mișcări mondiale care a schimbat viața a milioane de oameni.

Filozofia „Heal Your Life” afirmă că mintea și corpul sunt conectate, bolile corpului își au cumva rădăcinile în aspectele emoționale și spirituale ale minții, ale credințelor și proceselor de gândire. În timp ce medicina modernă se preocupă de eliminarea simptomelor bolii din organism, folosind instrumente precum: chimioterapia și alte medicamente farmaceutice, ori diferite tehnici chirurgicale, abordarea lui Louise Hay este să identifice și să lucreze pentru a rezolva ceea ce ea percepe ca fiind cauzele mentale ale bolii. Hay consideră că principalele cauze ale „bolii” sunt stresul, modelele de gândire nesănătoase și convingerile limitative despre sine.

În concluzie starea de bine optimă organismului se poate obține prin schimbarea modului în care gândim, folosind instrumente precum: meditația, lucrul cu copilul interior, afirmațiile pozitive sau exerciții cu oglinda.

Dacă simți că stresul începe să te macine, relațiile te nemulțumesc, ai multe griji, bolile sunt prezente în viața ta alătură-te unui grup care experimentează aceleași trăiri și recuperează-ți controlul asupra propriei vieți.

Mintea ta poate fi cel mai bun atu al tău sau cel mai mare dușman al tău. Învață cum să-ți antrenezi creierul pentru a-ți ajuta corpul să funcționeze la capacitatea sa optimă.

 

Toată lumea are capacitatea de a-și construi puterea mentală. Cu practică, exercițiile mentale ar putea fi cheia pentru a trăi o viață mai lungă și mai fericită.

Pe 26 și 27 Noiembrie voi fi în Baia Mare pentru a te ghida cu ajutorul tehnicilor Louise Hay, într-un tur de autocunoaștere, conștientizare, iubirea de sine, iertare, eliberare de frică, furie, suferință pentru ca în final să ajungi prin puterile proprii la vindecare.

Preț: 1111 lei

Pentru mai multe informații sau înscrieri mă puteți contacta și la tel./whatsapp: 0723580091

sau email: contact@mihaelaflorea.ro

Înscriere curs

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics