fbpx

Curs Iubire & Energie – 8 saptamani | 28 septembrie

Workshop-uri

💫 Suntem încântate să îți dezvăluim o oportunitate extraordinară de transformare și creștere personală, înconjurați de magia uleiurilor esențiale și a gândirii pozitive!

‼️ Cu începere din 28 Septembrie 2023, te invităm să îți alături forțele cu o comunitate de persoane excepționale într-o călătorie de 8 săptămâni. Împreună, vom sculpta noi destine și vom aduce strălucire în viața noastră!

❓ Vrei să fii printre acei aleși pentru care transformarea nu este doar o promisiune? Vei fi tu unul dintre arhitecții propriei tale schimbări?

În acest curs, te ghidăm într-o călătorie a transformării, în care vei învăța cum să transformi cele mai îndrăznețe vise ale tale în realitate palpabilă. Vom descoperi împreună cum să te armonizezi cu fluxul universal și cum să te pui în acord cu el prin intermediul uleiurilor esențiale doTERRA. Acestea vor deveni tovarășii tăi în această călătorie de sincronizare cu energia pozitivă, facilitând împrejurările să te susțină în mod natural și firesc.

❓ Ești pregătit să deschizi ușa către cel mai strălucitor și împlinit an din viața ta până acum❓

💫 În 2023, cheia ta este să îndrăznești să visezi în culori vibrante și să acționezi cu hotărâre pentru a-ți transforma aspirațiile în realitate palpabilă.

Iată linkul de înregistrare, iar pentru membrii doTERRA, ne-am pregătit o surpriză în formă de reducere specială. ⬇️⬇️⬇️

➡️ https://forms.gle/oyhyqHkYAL81adqn8

‼️ Locurile sunt prețioase și limitate, iar înregistrându-te acum vei avea siguranța că faci primul pas spre o schimbare extraordinară. Fii parte din această călătorie a transformării!

Cu nerăbdare să te cunosc și să împărțim această călătorie minunată, Raluca & Mihaela Florea

Înscriere curs

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics