fbpx

CURS HEAL YOUR LIFE – VERONA

Workshop-uri

La solicitarea unor prieteni dragi din Italia, am decis să organizez acest curs în regiunea Verona pentru a veni în sprijinul unei comunități dragi mie, care se confruntă cu aceleași probleme ca oamenii de pretutindeni la care se adaugă probleme de adaptare, dor de casă și poate, singurătate.

Indiferent dacă ne confruntăm cu diferite afecțiuni fiziologice sau psihologice sau pur și simplu am ajuns la o suprasaturație mentală/emoțională și ne dorim o relaxare și echilibrare a mintii, trupului și sufletului, alegerea de a parcurge un curs „Heal Your Life” este alegerea potrivită pentru a-ți educa mintea să-ți ghideze corpul către vindecare sau obținerea unei stări de bine meritate.
Te invit la cel mai popular eveniment Louse Hay, cursul de 2 zile „POȚI SĂ-ȚI VINDECI VIAȚA!” la care participanții au parte de ședințe de meditație, autocunoaștere, lucrul cu copilul interior, practicarea afirmațiilor pozitive în mod corect, care au ca rezultat eliberarea de constrângerile limitative, de frică și vindecarea traumelor acumulate în urma experiențelor de viață neplăcute.
Acest gen de exerciții au dat rezultate uimitoare la majoritatea participanților din întreaga lume, care și-au descoperit puterea interioară, s-au eliberat de blocajele mentale și și-au conștientizat sinele autentic, aducând o schimbare radicală în bine vieții lor.
Prin tehnicile de vindecare și filozofia pozitivă ale lui Louise Hay, milioane de oameni au învățat cum să creeze mai mult din ceea ce își doresc în viața lor, inclusiv mai multă bunăstare în corpul, mintea și spiritul lor.

Vei beneficia de 2 zile în care vei deprinde tehnici și metode de reeducare a subconștientului prin:
– meditației;
– conștientizare;
– lucrul cu copilul interior;
– lucrul cu oglinda;
– tehnici de eliberare de frică, furie, suferință, ură, etc.;
– vindecare.

Îți voi pune la dispoziție:
– materiale de curs;
– 2 luni acces gratuit la comunitatea Puterea Gândurilor
– diplomă de participare – care conferă ulterior accesul la cursurile de traineri Louise Hay.
Pentru înscrieri și detalii suplimentare ne puteți contacta pe tel/whatsapp: 0723580091, email: contact@mihaelaflorea.ro

Înscriere tabără

Dacă doriți să participați sau aveți nevoie de mai multe detalii completați formularul și vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics