fbpx

Comunitatea

"Puterea gândurilor"

Bine ai venit în comunitatea Puterea gândurilor!

Influența pozitivă asupra stării de bine

Creșterea cooperării și a obiectivelor comune

Reducerea conflictelor și a stresului

9049d1f2-9401-4593-9384-bc78b5a64b16

Mihaela Florea

🌟 Bine ai venit în comunitatea Puterea gândurilor! 🌟

✨ Îmi doresc sa te susțin in continuare si de asta am creat  această comunitate!


✨ Sunt încântata să îți prezint aceasta oportunitate deosebita de a-ți transforma viața prin accesul la meditații, conștientizarea blocajelor, exerciții de eliberare emoțională, folosirea corecta a energiei si a afirmațiilor, dezvoltare personală și stabilirea corectă a intențiilor. Alătură-te și vei avea acces la aceste resurse valoroase, alături de oameni cu aceleași dorințe și aspirații ca ale tale.

💫 Meditațiile te vor ajuta să-ți găsești liniștea interioară și să dezvolți o stare de calm și echilibru. Vei avea ocazia să experimentezi diferite tehnici de meditație și să îți îmbunătățești capacitatea de concentrare și prezență în fiecare moment.

💫 Exercițiile de eliberare emoțională te vor sprijini să te eliberezi de blocajele și emoțiile negative care îți pot afecta bunăstarea și împlinirea. Vei învăța tehnici și practici eficiente pentru a gestiona și transforma aceste emoții, ajutându-te să te simți mai liber(ă) și mai în armonie cu tine însuți/însăți.

💫 Dezvoltarea ta personală este un proces continuu și în comunitatea noastră vei găsi suportul și inspirația necesare pentru a te dezvolta pe toate planurile vieții tale. Vei descoperi tehnici și strategii pentru a-ți îmbunătăți abilitățile, a-ți atinge obiectivele și a-ți explora potențialul maxim.

💫 Stabilirea corectă a intențiilor este un aspect esențial pentru manifestarea dorințelor și realizarea viselor tale. În comunitatea noastră, vei învăța cum să-ți formulezi intenții puternice și să le aduci în viață prin practici și exerciții specifice. Vei fi ghidat(ă) în procesul de atragere a ceea ce îți dorești în viață.

Lista de prețuri

600 €

Plată integrală

700 €

Plată 2 rate / 350€/lună

900 €

Plată 3 rate / 300€/lună

Decide și alătură-te  astăzi comunități! In aceasta comunitate vom avea  2 întâlniri on line pe luna, fiecare întâlnire durează aproximativ 2 ore  întâlnirile fiind stabilite in funcție de energia astrala (lună plină, lună nouă)

* Întâlnirile se desfășoară în direct pe platforma Zoom, iar înregistrările sunt disponibile pentru cei care nu pot participa în timp real la întâlnire.

Ce tip de abonament alegi?

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Verified by ExactMetrics