fbpx

Louise Hay – Cel mai apropiat lucru de un sfânt viu

Blog

Presa australiană  a supranumit-o pe Louise Hay „cel mai apropiat lucru de un sfânt viu”. Aceasta  este cunoscută și ca unul dintre fondatorii mișcării de autoajutorare. Prima ei carte, Heal Your Body, a fost publicată în 1976, cu mult înainte să fie la modă să discute despre legătura dintre minte și corp. Revizuită și extinsă în 1988, această carte de succes a prezentat conceptele lui Louise oamenilor din 33 de țări diferite și a fost tradusă în 25 de limbi din întreaga lume.

Prin tehnicile de vindecare și filozofia pozitivă ale lui Louise, milioane de oameni au învățat cum să creeze mai mult din ceea ce își doresc în viața lor, inclusiv mai multă bunăstare în corpul, mintea și spiritul lor. Filozofia ei personală a fost făurită din educația ei chinuită. Copilăria ei a fost instabilă și săracă, iar anii adolescenței au fost marcați de abuzuri. Louise a fugit de acasă și a ajuns în New York City, unde a devenit model și s-a căsătorit cu un prosper om de afaceri. Deși părea că viața ei s-a schimbat, abia după ce căsătoria s-a încheiat, 14 ani mai târziu, a început cu adevărat vindecarea ei.

Louise a început ceea ce avea să devină munca ei de viață în New York City în 1970. Ea a participat la întâlniri la Biserica Științei Religioase și a început să se pregătească în programul misionar. Ea a devenit un vorbitor popular la biserică și, în curând, s-a trezit consiliând credincioșii. Această muncă a devenit rapid o carieră cu normă întreagă. După câțiva ani, Louise a compilat un ghid de referință care detaliază cauzele mentale ale afecțiunilor fizice și a dezvoltat modele de gândire pozitive pentru a inversa bolile și a readuce sănătatea. Această compilație a fost baza pentru Heal Your Body, cunoscută și sub denumirea de „cartița albastră”. Ea a început să călătorească prin Statele Unite, ținând prelegeri și facilitând ateliere despre a ne iubi pe noi înșine și a ne vindeca viețile.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Primește o Meditație de Curățare și Eliberare

GRATUIT!

Abonează-te cu adresa ta de e-mail și vei primi instant meditația noastră specială. Eliberează-te de atașamente nesănătoase și descoperă pacea interioară. 🧘‍♀️

Fii parte din transformare!

Mulțumim pentru înscriere!

În cel mai scurt timp, veți fi contactat(ă) pentru a parcurge pașii următori.

Vă așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Verified by ExactMetrics